ROVANIEMI

Muutamia esimerkkejä suosituista ohjelmista ryhmille. Toteutamme ryhmällenne toiveidenne mukaisen ohjelmakokonaisuuden.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 TALVIOHJELMAT -ESIMERKKEJÄ OHJELMISTAMME

 

lapland pro
RALLIAUTOILLA ROVANIEMI
Opas hakee teidät hotellinne vastaanotosta josta matka jatkuu ajopaikalle. Varusteiden jaon jälkeen opas käy läpi tärkeät turva-asiat. Ryhmä jaetaan Ralli tiimeihin ja jokaiselle ryhmälle annetaan ralliaiheinen, kilpailu alkakoon! Jokaiselta rastilta lasketaan pisteet joko suorituksen perusteella tai ajan perusteella.
Tehtävät ovat mm:
*Pujottelukilpailu tavallisilla autoilla
*Pujottelukilpailu ralliautoilla
*Aika-ajot ralliautoilla
*Käsijarrukäännös Paras tiimi palkitaan ruhtinaallisesti. Lounas nautitaan ulkosalla nuotion loisteessa.

 

 
TALVI OLYMPIALAISET ROVANIEMI
Opas hakee ryhmänne hotellinne vastaanotosta. Lyhyen ajomatkan jälkeen saavutaan kisapaikalle, joka sijaitsee metsän ympäröimällä joen jäällä.
Ensimmäisenä nautitaan kuumaa juotavaa nuotion loisteessa ja sytytetään Olympia tuli ja nostetaan Olympia lippu salkoon. Jokainen ryhmä suorittaa tehtävät jotka ovat mm:
Ajotesti moottorikelkalla, lumikenkä juoksu, tandem hiihto, poron lassoaminen sekä paljon muuta. Paras tiimi voittakoon, palkintojen jako Lappilaiseen tyyliin. Lounas nautitaan nuotion loimussa. Kisojen jälkeen kuljetus kaupunkiin.

 

 
ARKTINEN AJOKOULU
Yksi parhaimmista kulkuvälineistä talvisessa Lapissa on moottorikelkka.. Paikalliselle väestölle moottorikelkat voivat olla jopa välttämättömiä toimeentulon kannalta.
Ollessasi Lapissa, miksi et käyttäisi mahdollisuutta hyväksesi ja osallistu moottorikelkkakouluun. Päivän aikana opimme mm. oikean istuma-asennon, erilaisissa ajotilanteissa kelkan hallitsemisen, pujottelun, jarruttamisen jalon taidon ja tasapainottelun. Kun kaikki ajoharjoitteet on käyty läpi, on aika kokeilla ajamista vaativammilla reiteillä ja kokeilla ajotaitoja jyrkemmissäkin mäissä. Lounas tarjotaan kodassa nuotion räiskyessä vieressä. Lounaan jälkeen saamme Arktisen moottorikelkkakoulun todistuksen. Kesto: 5 tuntia.

 

lapland pro  
POROT & HUSKYT 
Pukeutuminen tarvittaviin kelkkailuvarusteisiin Safari Clubilla. Kelkkailuoppitunnin jälkeen lähdetään matkaan Kemijoen rannasta, kaksi henkilöä kullakin kelkalla ajaen. Jäältä poiketaan välillä talvisessa metsämaisemassa. Porotilalla isäntäväki toivottaa Teidät tervetulleeksi lapinkasteessa. `Lapin taksilla´, pororeen kyydissä matka taittuu perinteiseen lappilaiseen tapaan.
Lounas porotilalla. Lounaan jälkeen kelkkailu jatkuu paikalliselle Koiratilalle. Tapaat oikean Huskyn, älykkään, lempeän ja seurallisen rekikoiran, joka odottaa Sinua kyyditettäväkseen. Koiratilalla kokeilet koiravaljakolla ajoa, joko itse ohjastaen tai reessä matkustaen noin 400m matkan. Koiravaljakkoajelun jälkeen vaihdamme kokemuksia nauttien kuumaa juotavaa nuotion äärellä. Päivän kruunaa muistoksi saatava Napapiirin ylitystodistus. Kesto: 6 tuntia.

KESÄOHJELMAT


BRUNSSI JOELLA
Lähdemme liikkeelle aivan Rovaniemen keskustan tuntumasta puisilla, 11 metriä pitkillä jokiveneillä, joissa on liinoitetut neljän hengen ”ikkunapöydät”.
Veneen matkatessa ylävirtaan on aikaa ihailla kesäisen kaunista jokimaisemaa. Lyhyen matkan jälkeen maisema muuttuu juhlavaksi saliksi kuin sadussa: "kokkivene" ilmestyy yllättäen saaren takaa, ja veneet liitetään yhteen. Veneiden moottorit sammutetaan, ja on aika aloittaa brunssin tarjoilu. Kokit valkoisissa vaatteissaan ja kokkihatuissaan tuovat tarjolle paikalliset herkut Jokihovin lipuessa hiljalleen alavirtaan. Kun brunssi on nautittu ja kokkivene jatkanut matkaansa, saavat vieraat vielä nautiskella venematkasta takaisin kaupunkiin.

 
JOKIVENE RETKI KOTISAAREEN
Tutustu uittomiehen historiaan. Varustautumisen jälkeen retki aloitetaan keskustan lähellä sijaitsevasta venesatamasta, jossa puinen tervantuoksuinen jokivene odottaakin matkaan lähtijöitä. Upeat maisemat joelta ihaillen antavat uuden vivahteen Rovaniemen kesästä. Luonnonkaunista jokea pitkin ja sen maisemia ihaillen matkaamme saaren, joka rakennuksin, esinein ja valokuvin esittelee Lapin jätkän elämää ja työtä.

 
SEIKKAILUKISA
Joukkueina suoritettavaan kisaan sisältyy 10km vaellus-koskiuinti ja melonta osuus. Kisa päättyy Vaattungissa, sijaitsevaan maaliin.
Maalin saavutettuamme aloitamme palautumisen rentouttavalla saunatuokiolla. Löylyistä on mahdollista nauttia perinteisessä savusaunassa, tai tunnelmallisessa rantasaunassa. Löylyjen lomassa on mahdollista pulahtaa höyryävän lämpimään hotpooliin nauttimaan ympäröivän luonnon kauneudesta. Saunan (savusauna, rantasauna sekä hot pool) ja kylvyn rentouttamina on nautinnollista, siirtyä viimeistelemään palautuminen kämppäkartanon herkkuja notkuvien pitopöytien ääreen.

 
KOTASAUNA & ILLALLINEN
Saavuttuamme erämaamökille laitamme kamiinaan tulet ja otamme kupilliset lämmintä juotavaa. Oppaamme kertoo saunan lämmityksen eri vaiheista ja suomalaisista saunaperinteistä. Perinteisen saunan lämmittämiseen kuuluukin monta eri vaihetta, talviaikaan on tehtävä avanto järveen mistä kannamme vedet saunan pataan, liiteristä kannetaan polttopuita kiukaan ja padan lämmittämiseksi ja viimeiseksi opetellaan kuinka saadaan tulet syttymään. Ennen käyttöä on myös saunavasta pehmitettävä oikealla tavalla kylpemistä varten, parhaimman saunanautinnon takaamiseksi. Kun lämpömittari saunassa alkaa näyttää yli 60 astetta on aika siirtyä nauttimaan työn tuloksista saunan lauteille. Mielen ja kehon rentouduttua saunan lempeissä löylyissä, nautitaan paikallisista raaka-aineista valmistettu illallinen.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA