LEVI

Muutamia esimerkkejä suosituista ohjelmista ryhmille. Toteutamme ryhmällenne toiveidenne mukaisen ohjelmakokonaisuuden.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

  
KELKKASAFARI KITTILÄN LENTOKENTÄLTÄ LEVILLE
Luonto on läsnä, kun avaat oven ja astut koneesta. Todellinen yllätys on aloittaa kelkkasafari suoraan lentokentältä!
Kelkkailuoppitunnin jälkeen lähdemme matkaan lentokentältä ja matka taittuu halki lumisen talvimaiseman ja metsien kohti Levin keskustaa. 
Saavumme Leville vain kävelymatkan päähän hotellistanne. Matkatavarat kuljetetaan erikseen suoraan lentokentältä hotelliin.

SAFARILLE – SAUNAAN – SYÖMÄÄN
Ohjelmaa koko päiväksi: Vaihdamme ajovarusteet Immelkartanossa ja ajamme luonnonkauniin Kätkätunturin ympäri. Tutustumme tunturiluontoon ja taukopaikalla nautimme kahvit. Safarin (50 km) jälkeen pehmitetään lihakset rantasaunassa ja pulahdetaan avantoon. Illallinen nautitaan pihapiirin Riihessä valitsemanne menun mukaan. Ohjelman kesto 7 – 8 h.

SAFARI LUMIKYLÄÄN
Vietä iloinen päivä Levillä kelkkaillen!
Vaihdettuamme tarvittavat asusteet ylle, oppaamme johdolla saavumme moottorikelkoille, missä saamme perusteellisen ohjeistuksen moottorikelkalla ajamisesta.
Matka taittuu ja maisema vaihtuu Länsi-Lapin upeissa metsissä ja tunturimaisemissa kohti Lumikylää. Joka vuosi erilaisen lumikylän huoneet ja jääbaari ovat tehty lumesta. Jää- ja lumiveistokset ovat ihastuttavia ja niiden hämmästelyyn voi mennä tovi jos toinenkin. Nautimme Lumikylässä maittavan keittolounaan sekä pullakahvit, jonka jälkeen jatkamme matkaamme kelkkaillen takaisin Leville. Kesto: n. 5 tuntia.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA