YLLÄS HUONEISTOT

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com 

 
LAPLAND HOTEL YLLÄS SAAGA HUONEISTOT
Hotellin yhteydessä sijaitsevat hyvin varustellut Saaga Chalet huoneistot: 2 - 6 hengen huoneistoja, yksiöistä 2mh huoneistoihin.
Osaan huoneistoja saa lisävuoteen sohvasta. Kaikissa huoneistoissa on tupakeittiö (sisältää kylmälaitteet ja astianpesukoneen), sauna, tv, ja maksuton Internet yhteys. Pesuhuoneessa vaatteiden kuivauskaappi. Huoneistot ovat parvekkeellisia tai terassillisia ja näkymä ikkunasta avautuu huoneistosta riippuen joko ylös tunturiin tai alas Ylläsjärven kylää kohti.
Kaikki huoneistot ovat savuttomia, eikä niihin voi tuoda mukanaan lemmikkejä.

Ski Chalet:
Ski Chalet huoneistot: 2 - 8 hengen huoneistoja, 1 - 3 makuuhuonetta. Yhden makuuhuoneen huoneistossa on lisäksi makuualkovi, jossa on kerrossänky. Suurimmassa osassa huoneistoja on myös levitettävä vuodesohva. Huoneistojen pinta-alat: 32 m² ja 90,5 m² välillä.
Nordic Chalet:
Huoneistot ovat yhden (2 - 4 hlöä), kahden (4 - 6 hlöä) ja kolmen (6 - 8 hlöä) makuuhuoneen huoneistot. Yhden makuuhuoneen huoneistossa on lisäksi makuualkovi, jossa on kerrossänky. Suurimmassa osassa kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja on levitettävä vuodesohva.
Huoneistojen lattiapinta-ala 32 m² - 90 m².
Kaikissa huoneistoissa on tupakeittiö, kylmälaitteet ja astianpesukone, sauna, tv ja maksuton internet-yhteys sekä pesuhuoneessa vaatteiden kuivauskaappi. Huoneistot ovat parvekkeellisia tai terassillisia ja näkymä ikkunasta avautuu huoneistosta riippuen joko ylös tunturiin tai alas Ylläsjärven kylää kohti. Huoneistojen varusteluissa ja materiaaleissa on huoneistokohtaisia eroja. Kaikki huoneistot ovat savuttomia, eikä niihin voi tuoda mukanaan lemmikkejä.
SaagaChaletsin huoneistomajoitus sisältää liinavaatteet, loppusiivouksen sekä allasosaston ja kuntosalin vapaan käytön hotellin puolella.
SkiChaletsin ja NordicChaletsin huoneistomajoitus sisältää liinavaatteet ja loppusiivouksen.
SkiChaletsin ja NordicChaletsin asiakkailla on mahdollisuus käyttää allasosaston ja kuntosalin palveluita -50 % alennuksella.
Nämä huoneistot sijaitsevat n. 150 - 200 m päässä hotellin päärakennuksesta.

 
LAPLAND HOTELS ÄKÄSHOTELLI HUONEISTOT
Huoneistot sijaitsevat Äkäshotellin välittömässä läheisyydessä.
ÄkäsStar huoneistot: erikokoisia huoneistoja 38 m² - 59 m² / 2 - 8 hengelle. Uusimmat ovat valmistuneet vuonna 2009, joissa on oma sauna, keittonurkkaus, astianpesukone, 1 - 2mh, suurimmissa huoneistoissa parvi.
Alp-huoneistot: huoneistoja 2 - 6 hengelle 42 m² - 56 m², 1 - 2mh. Valmistumisvuosi 2004 - 2006. Olohuoneeseen yhdistetty keittiö- ja ruokailutila, korkeatasoinen varustelu, ei uunia, vaatteiden kuivauskaappi, sauna, kylpyhuone, erillinen wc, kaminatakka, takkapuut.
Lomahuoneistojen hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous sekä vapaa pääsy Lapland Hotel Äkäshotellin tanssiravintolaan esiintyjäiltoina (ei erikoistapahtumailtoina), yökerhoon, kuntosalille ja pienoiskylpylään.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:  info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA