YLLÄS HOTELLIT

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com 

 
LAPLAND HOTEL YLLÄS-SAAGA
Ylläs Saaga-kylpylähotelli sijaitsee laskettelurinteen kupeessa Ylläksellä. Hotellista avautuu uskomaton tunturimaisema jopa 100 kilometrin päähän. Pääset suoraan ovesta rinteeseen, ladulle tai patikoimaan. Upea loma- ja kokouskokonaisuus Ylläksen mahtavissa maisemissa.

84 kpl 2hengen huoneita neljässä kerroksessa, lisävuodemahdollisuus. Huoneissa: TV, Pay TV, puhelin, minijääkaappi ja maksullinen HotelHighway laajakaistapalvelu, hiustenkuivaaja, suihku ja vaatteiden kuivauskaappi. Suurimmassa osassa huoneita on terassi tai parveke. Savuton hotelli.
Kylpyläosastolla 2. saunaa, uima- ja poreallas, useita vesihierontapisteitä. Wellness osasto tarjoaa hierontaa, fysikaalisia hoitoja ja hemmotteluhoitoja.

Myös huoneistoja, katso huoneistot osio.

 
LAPLAND HOTEL ÄKÄSHOTELLI
Suomalalaisen hiihtokansan kestosuosikki Äkäshotelli, sijaitsee Äkäslompolon kylässä Ylläksellä. Kaikki kylän palvelut kävelymatkan etäisyydellä, hiihtämään pääset suoraan hotellin pihasta.
40 kpl 2 hengen huoneita: suihku, wc, puhelin, tv, PayTV, hiustenkuivain, minibaari ja vedenkeitin.
Vapaa pääsy hotellin tanssiravintolaan esiintyjäiltoina (ei erikoistapahtumailtoina), yökerhoon, kuntosalille ja pienoiskylpylään. Savuttomat huoneet.

Myös huoneistoja, katso huoneistot osio.

lapland pro lapland pro
LAPLAND HOTEL YLLÄSKALTIO
Perheiden suosima hotelli Ylläksellä. Hotellissa saunalliset, savuttomat huoneet. Lapsille ja nuorille hotellista löytyy oma pelihuone ja pienimmille leikkihuone.
Ladut ja kelkkareitit lähtevät pihasta. 36 huonetta 2 hengelle, 36 parvellista huonetta 4 hengelle.
Varustus: tv, PayTV, puhelin, hiustenkuivain sauna, suihku, wc minibaari, vedenkeitin.
Hintaan sisältyy aamiaiset hotellin ravintolassa sekä pääsy puoleen hintaan Lapland Hotel Äkäshotellin tanssiravintolaan esiintyjäiltoina (ei erikoistapahtumailtoina), yökerhoon, kuntosalille ja pienoiskylpylään.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA