LUOSTO HOTELLIT

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100 


 
LAPLAND HOTEL LUOSTOTUNTURI
Hotelli Luostotunturi on yksityinen kylpylähotelli Luoston hiihtokeskuksessa. Hotellissa 2 - 4 hengen huoneita, suihku, wc, pay Tv, minibaari. Perhehuoneissa parvi. Hotellissa on myös suiteja.
Ametisti kylpylässä perinteiset saunat ja höyrysauna, monitoimiallas sekä ametistein vuorattu poreallas.
Hieronta, hoito- ja kuntosalipalvelut. Uusi Wellness Amethyst hoito keskus.

 

SANTA'S HOTEL AURORA
Hotelli Aurora Chaletin teemana ovat revontulet. Tämä näkyy esimerkiksi ravintolasalin sisustuksessa sekä hotellissa toimivassa revontulihälytys - järjestelmässä.
Hotelli on pienen kokonsa ansiosta idyllinen ja tunnelmallinen ja sopii niin rentoutumiseen kuin vauhdikkaaseen aktiivilomailuun. 
Aurora Hotellin hotellihuoneet ovat tilavia 25 - 28 m² huoneita, jotka sijoittuvat kolmeen eri kerrokseen. Huoneissa on käytetty materiaalina puuta sekä lämpimiä värejä tunnelman luojana. Kaikissa huoneissa on oma sauna. Osassa kahden hengen huoneista on lisänä oma takka. Superior huoneet ovat hieman enemmän luxusta kaipaaville - huoneissa on oma makuutila ja olohuone.
UUTTA: LASI IGLUT

Santa's Hotels on rakentanut 10 aivan uudenlaista, ylellisesti varusteltua lasi-iglua Santa's Hotel Auroran yhteyteen Luostolle. Huoneet on otettu käyttöön helmikuussa 2015.

Santa's Hotelsin lasi-iglut on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Uudet lasikattoiset, arktiset näköalahuoneet tarjoavat aivan uudenlaisen mahdollisuuden kokea Lapin alati muuttuvan luonto tuomalla sen lähemmäksi kuin koskaan. Näissä huoneissa majoittuessasi ainutlaatuinen Luostotunturin maisema esittäytyy ikkunoiden ulkopuolella joka päivä uudella tavalla. Revontulet, yötön yö, ruskan väriloisto ja sydäntalven kaamos ovat lähelläsi ja voit kokea ne hotellihuoneen mukavuuksista nauttien.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA