HOTELLI PYHÄTUNTURI

Upea sijainti heti Pyhän rinteiden vieressä, ulko-ovelta pääset suoraan laskettelumäkeen.

Hotellissa on 51 huonetta; Huoneissa on suihku, wc, vaatteiden kuivauskaappi, parkettilattiat ja TV satelliittikanavineen. Hotellin perushintaan sisältyvät majoitus kahden hengen huoneessa, aamiaiset sekä Pyhä Klubin käyttö (sauna, kuntosali ja poreallas). Useita ravintoloita. Hotelli Pyhätunturi on Pyhän yöelämän keskus.

HUONEISTOT HOTELLI PYHÄTUNTURI

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Holy Suite huoneistot.

Kaikissa huoneistoissa oma sauna, keittonurkkaus, astianpesukone, uuni, vaatteiden kuivatuskaappi, TV. 80m2-3mh-6lle ja 100m2-4mh-8lle hengelle.

PyhäSuites huoneistot 43m2-4lle ja 55m2-6lle. lisävuodemahdollisuus. Huoneistot sijaitsevat lähellä Hotelli Pyhätunturia.

Holy Chalets 136m2:Huoneistossa on neljä erillistä makuuhuonetta, viihtyisä oleskelu- ja ruokailutila ja sauna.

Helmikuussa 2007 valmistuneessa Hiihtomaja HolyOne –paritalossa on kaksi erillistä huoneistoa.

HolyOne A : Huoneistossa on 5 erillistä makuuhuonetta, tilava oleskelu- ja ruokailutila ja sauna. Mukavuutta lisää mm. saunan terassilla sijaitseva puulämmitteinen palju.

HolyOne B : Huoneistossa on 2 erillistä makuuhuonetta, tilava makuuparvi, viihtyisä oleskelutila ja sauna.

HOTELLI LUOSTOTUNTURI

Hotelli Luostotunturi on yksityinen kylpylähotelli Luoston hiihtokeskuksessa. Hotellissa 2-4 hengen huoneita, suihku, wc, pay Tv, minibaari. Perhehuoneissa parvi.

Ametisti kylpylässä perinteiset saunat ja höyrysauna, monitoimiallas sekä ametistein vuorattu poreallas.

Hieronta, hoito- ja kuntosalipalvelut. Uusi Wellness Amethyst hoito keskus.

 

HOTELLI LUOSTOTUNTURI HUONEISTOT

2007 valmistuneessa laajennusosassa sijaitsevat 1-2 MH huoneistot/42,5m2 ja 57,5m2.

Oma sauna, keittonurkkaus, olohuone, parveke.

Ametisti suite: Korkeatasoinen, valoisa hotellihuoneisto, joista osasta luontonäkymä tunturiin. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, sauna/ suihku, wc, puhelin, televisio ja pay-tv, hiustenkuivaaja, vaatteiden kuivauskaappi sekä parveke. Kahden istuttavasta sohvasta syntyy kätevästi lisävuode kahdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.

Tunturi suite: Korkeatasoinen, valoisa hotellihuoneisto, joista osasta luontonäkymä tunturiin. Huoneistossa on yksi makuuhuone, keittiö, sauna/ suihku, wc, puhelin, televisio ja pay-tv, hiustenkuivaaja, vaatteiden kuivauskaappi sekä parveke.

SCANDIC HOTELLI LUOSTO

54 kodikasta kelomajaa, 5 hotellihuonetta, vuodepaikkoja yhteensä 220. Kelomajoissa oma sauna, minikeittiö; mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, liesi, astiasto 6:lle hengelle, luonnonkivitakka, tv, puhelin, 2 pari-alasänkyä, 2 ylävuodetta (80 cm), vaatteiden kuivauskaappi, silitysrauta ja -lauta, suihku ja wc. Kelomajan koko n. 40 m2.

2 kpl majoista varustettuna erillisillä makuuhuoneilla, joissa alasänkynä 120 cm leveä ja yläsänky 80 cm. Majan pihalla autosähköpistoke. Kelomajojen sijainti vastaanotosta n. 300-600 m, välitön läheisyys rinteisiin ja laduille ja Luoston muihin ydinpalveluihin. Ympärilläsi upea Pyhä-Luosto Kansallispuisto.

Pay-tv -elokuvakanava palvelu kaikissa majoissa. Majat aina hotellipalveluin; liinavaatteet, siivous, takkapuut sisältyen, sekä Scandic Buffet aamiainen katettuna keloravintolaan. Hotellihuoneissa suihku, wc, tv, pay-tv, vedenkeitin, jääkaappi. Hotellihuone kahdelle hengelle. Saunatilat hotellin päädyssä. 52 majoista sekä 5 hotellihuonetta ja Scandic Luosto keloravintola on varustettu nopein internet-yhteyksin. Lisäksi hotellin vastaanoton aulatiloissa myös maksuton pc-nurkkaus asiakkaiden käyttöön.

Kaikki majoitustilat remontoitu; uudet minikeittiöt, lattiat, tekstiilit, vuodevaatteet, kylpyhuoneet ja saunat kelomajoissa ja uudet kylpyhuoneet sekä uusi sisustus kelohuoneissa

HOTELLI AURORA CHALET

Hotelli Aurora Chaletin teemana ovat revontulet. Tämä näkyy esimerkiksi ravintolasalin sisustuksessa sekä hotellissa toimivassa revontulihälytys - järjestelmässä. Aurora Chalet on pienen kokonsa ansiosta idyllinen ja tunnelmallinen ja sopii niin rentoutumiseen kuin vauhdikkaaseen aktiivilomailuun.

Aurora Chaletin hotellihuoneet ovat tilavia 25-28 neliön huoneita, jotka sijoittuvat kolmeen eri kerrokseen. Huoneissa on käytetty materiaalina puuta sekä lämpimiä värejä tunnelman luojana. Kaikissa huoneissa on oma sauna. Osassa kahden hengen huoneista on lisänä oma takka. Superior huoneet ovat hieman enemmän luxusta kaipaaville - huoneissa on oma makuutila ja olohuone. Myös superior huoneista löytyy takallinen vaihtoehto.


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA