ELKÄ- HOTELLIT

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com 

lapland pro lapland proSAARISELÄN TUNTURIHOTELLI
Kansainvälinen ja tunnettu hotelli- ja ravintolakeskus sijaitsee Saariselän keskustassa. Erittäin suorittu hotelli, täällä viihtyvät niin loma- kuin kokousasiakkaatkin.
Hotellissa on 96 kpl 2 - 4 hengen huoneita joissa: Suihku, hiustenkuivain, satelliitti- ja Pay-TV, puhelin, kahvi- tee-kaakaosetti, vedenkeitin, minibaari. Yhteinen kuivaus- ja suksien huoltohuone. Hotellihuoneet sijaitsevat noin 100 metrin päässä hotellin vastaanotosta ja ravintoloista.
Useita suosittuja ravintoloita mm. Siula ja Pirtti.

 
Uudessa Gielas hotellissa on 77 kpl superior huonetta 30 m², 6 kpl Junior- Sviittiä ja yksi Gielas- Sviitti. Kaikissa huoneissa on Sauna, kylpyamme, kuivauskaappi, hiustenkuivain, satelliitti- ja Pay - TV, puhelin, kahvi- tee-kaakaosetti, vedenkeitin, minibaari, parveke ja internet yhteys. Yhteinen kuivaus- ja suksien huoltohuone. Uusi ravintola Kaltio joka toimii After- Ski paikkana ja A'la Carte ravintolana. Tunturihotellissa & Gielas rakennuksessa löytyy 8 kokoustilaa yhteensä 500 henkilölle.

Myös huoneistoja, katso huoneistot osiosta lisää.

 
LAPLAND HOTEL RIEKONLINNA
Lapland Hotel Riekonlinna on tyylikäs loma- ja kokoushotelli Saariselällä. Majoitustiloja löytyy huoneista ja huoneistoista.
Hotellissa: 196 huonetta, 4 mini sviittiä 35 m².
Huoneissa: kaikissa huoneissa parveke, suihku, wc, minibaari, vedenkeitin, kuivauskaappi, puhelin, tv, radio. 72 huoneessa Internet-yhteys, 48 huoneessa oma sauna, 38 perhehuonetta.
Muuta: Health Excercise room-terveysliikunta, maksuton nettinurkkaus, suksien huoltohuone. Fysikaalinen hoitolaitos, kosmetologi, hieronta. Suksien huolto- ja säilytyshuone.
Useita ravintoloita mm: Ravintola Linnansali on 200-paikkainen, korkeatasoinen A la Carte -ravintola

Myös huoneistoja, katso huoneistot osiosta lisää.

 
HOLIDAY CLUB SAARISELKÄ
Hotellissa on 139 tilavaa ja viihtyisää huonetta. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja osa huoneista soveltuu myös allergikoille. Sviitit sopivat mainiosti myös perhehuoneiksi. Huone varustus: vuodesohva, tv/satelliittikanavat, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivain, vedenkeitin, kylpytakit ja vaatteiden kuivauskaappi. Sviiteissä on lisäksi erillinen makuuhuone ja olohuone sekä oma sauna. Osassa sviiteistä on myös takka.  

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA