LEVI HOTELLIT

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 

LEVI HOTEL SPA  

220 kpl 2 - 4 hengen huonetta 10 majoitusrakennuksessa saman pihan ympärillä

Levin sydämessä oleva palveluiltaan monipuolinen kylpylähotelli. Hotelli palvelee niin loma- kuin kokousmatkailijoitakin.
Kylpylähotelli Levitunturissa on yhteensä 125 perhehuonetta, 2 hengen huoneita sekä useita suiteja.
Kaikki huoneet ovat savuttomia ja peruskorjattuja ja niiden pinta-ala on 21 - 25 m², suite 40 - 60 m². 
Varustus huoneissa: wc, suihku, viileäkaappi, hiustenkuivaaja, vaatteidenkuivatuskaappi, silitysrauta ja - lauta, puhelin, radio, tv ( payTV ) ja tallelokero, ilmainen langaton nettiyhteys perhehuoneissa lisäksi mikro ja kahvinkeitin sekä makuualkovi. Sviiteissä on oma sauna

Uusi hotellirakennus Ounas Uusi 3-kerroksinen hotellirakennus Ounas sijaitsee aivan päärinteen vieressä, rinteen ja kylpylän liikuntasalisiiven välissä. Rakentamisessa ja sisustamisessa on panostettu laatuun ja viihtyisyyteen! Huoneista on mukava kävellä kylpytakki päällä sisäkäytävää pitkin kylpylän puolelle nauttimaan kylpylän tarjonnasta.
Superior 2-hengen huoneet
18 huonetta, joiden pinta-ala on 29 m². Sopivat yhdelle tai kahdelle hengelle
Varustus: kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, kuivauskaappi, silitysrauta - ja lauta, tallelokero, TV, PayTV, minibaari, vedenkeitin, langaton verkkoyhteys, huoneissa on oma parveke.

 
Juniorsviitit
30 tyylikästä juniorsviittiä, joiden pinta-ala on 44 m². Sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Olo- ja makuuhuoneen välissä on liukuovi. Olohuoneen puolella on vuodesohva, josta saa lisävuoteet. Varustus: erillinen wc, kylpyhuone suihkulla ja sauna, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, kuvauskaappi, silityslauta ja - rauta, tallelokero, TV, PayTV sekä makuuhuoneessa että -huoneessa, minibaari, vedenkeitin, langaton verkkoyhteys, huoneissa on oma parveke.

KYLPYLÄN vesimaailmassa on 17 eri kokoista sisä- ja ulkoallasta, kolme on ulkoaltaita. 9 saunaa, vesiliukumäki, vesijuoksuallas ja rauhallista uintia ja uima-allasliikuntaa varten 20 metrin pitkä allas vesihierontapisteineen. 

 
SOKOS LEVI 
Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Hotellin 202 huonetta sijaitsevat kolmessa rakennuksessa. Kukin rakennus henkii väreiltään Lapin kesää, syksyistä ruskaa ja kaamoksen aikaa.
Saunaosastolla on kaksi saunaa sekä poreallas. Hotellissa on valoisa aamiais-/tilausravintola Kiisa sekä Coffee House kahvila/aulabaari. Savuttomat huoneet. Huoneet: Suihkulliset 173, Superior omalla saunalla 20, Sviittiä 9, kombihuoneita 17.

 
LAPLAND HOTEL SIRKANTÄHTILapland Hotel Sirkantähti monipuolisine majoitusvaihtoehtoineen sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Levin tunturikylää. Kahden hengen huoneista osa sijaitsee päärakennuksessa ja osa saunallisista huoneista sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Parvihuoneet: Saunallisissa parvihuoneissa on jyrkähköt tikkaat nukkumaparvelle jossa on kolme sänkyä. Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa oma sauna sateliitti-tv, puhelin, minibaari, vedenkeitin, vaatteiden kuivauskaappi, autopaikoitus ja sähköpistokkeet osaan huoneista saa lisävuoteen.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:

info@lappipro.comtai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA