LUMIHOTELLIT & IGLUT

Taatusti mieleenpainuva elämys, kokeile jotain erilaista. Lapissa löytyy useasta kohteesta Iglu- ja Lumihotelleja.

Teemme myös näihin kohteisiin Lapin matkoja lentäen. Katso esimerkki tästä

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com

Igloo majoitukset ovat varattavissa ainoastaan ryhmä matka varauksen yhteydessä.

 

ROVANIEMI ARCTIC SNOW HOTEL
Arctic SnowHotel tarjoaa matkallasi eksoottisen mahdollisuuden yöpyä lumen sisässä kauniin ja rauhallisen lapin luonnon keskellä.
Lumihotelli on nimensä mukaisesti rakennettu lumesta ja jäästä.
Voit nukkua lämpimässä makuupussissa turvassa kylmältä ja pimeältä kaamokselta. Yöpyminen sisältää opastetun kierroksen Lumihotellissa, korkealaatuiset, lämpimät makuupussit ja niihin fleece-sisäpussit, suihku ja wc-mahdollisuudet, herätyksen huoneeseen kuuman juoman kera, aamiaisen ravintola Lumikartanossa sekä todistuksen yöpymisestä arktisissa olosuhteissa lumen ja jään sisällä.


 
LEVI GOLDEN CROWN

Iglut
Lasi Iglut on katettu kokonaan lasilla, joten tähtitaivas, revontulet tai kesän yötön yö on koko ajan läsnä. Sähkölämmitteinen lasi on huurtumaton ja vedoton. Pitempäänkin asumiseen suunnitellut, näppärät 23 m² iglut on varustettu minikeittiöllä ja kylpyhuoneella.
Keskellä iglua sijaitsee moottoroitu sänky, josta tähtitaivaan tarkkailu käy lokoisasti! Igluissa on vuode 2 hengelle.

Kammit
Ylellisesti sisustetut ja varustellut maakammit on rakennettu tunturinkupeeseen, osaksi tilavan olohuoneen suurista ikkunoista avautuvaa kaunista tunturimaisemaa. Kammissa majoitus 4 hengelle, lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa eli vuodepaikkoja yhteensä 8.
Kaikkiaan 123 m² kammihuoneistot kätkevät sisälleen makuutilat – loisteliaan Kultasviitin ja lappilaisittain sisustetun Jätkän sviitin - sekä upean saunaosaston. Saunasta löytyy mm. jääkaappi, ja terassin ”kuumasta lähteestä” voi ihailla maisemia aina Kittilän kultakaivokselle saakka.


 
LAINIO LUMIKYLÄ
Lähes 200 km Napapiiriltä pohjoiseen löytyy Lainion lumikylä – Snow Village. Henkeäsalpaavien jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön lumihotellissa, illallistaa jääravintolassa tai diskoilla baarin puolella ja nauttia drinkeistä jotka tarjoillaan jäälasista. Tai voit vain ihastella jäätaidetta, jota löytyy kaikkialta. Snow Village sijaitsee Länsi-Lapissa, Ylläksen ja Levin välimaastossa lyhyen etäisyyden päässä Kittilän lentokentältä.

Lumihotellista löytyy sekä kahden hengen huoneita, että taiteellisesti sisustettuja sviittejä. Lumihotellin yhteydessä on myös lämpöisiä tiloja jotka palvelevat hotellivieraita. Näistä tiloista löytyvät sauna, suihkut, saniteettitilat, iso takkahuone sekä kaksi lämmintä makuuhuonetta. Kahden hengen huoneessa nukut korkealuokkaisissa lämpömakuupusseissa pyöreänmuotoisessa igluhuoneessa. Huone on tehty kokonaan lumesta ja sänky on koristeltu jääkehikolla sekä yöpöydillä. Yöpyminen sisältää opastetun Snow Village – kierroksen, yöpymisohjeet, makuupussit sekä fleecestä valmistetut sisämakuupussit, suihku- ja wc-tilat sekä aamuherätyksen kuuman mehun kera, aamiaisen ja diplomin.

SANTA'S HOTEL AURORA LUOSTO 

Santa's Hotels on rakentanut 10 aivan uudenlaista, ylellisesti varusteltua lasi-iglua Santa's Hotel Auroran yhteyteen Luostolle. Huoneet on otettu käyttöön helmikuussa 2015.

Santa's Hotelsin lasi-iglut on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Uudet lasikattoiset, arktiset näköalahuoneet tarjoavat aivan uudenlaisen mahdollisuuden kokea Lapin alati muuttuvan luonto tuomalla sen lähemmäksi kuin koskaan. Näissä huoneissa majoittuessasi ainutlaatuinen Luostotunturin maisema esittäytyy ikkunoiden ulkopuolella joka päivä uudella tavalla. Revontulet, yötön yö, ruskan väriloisto ja sydäntalven kaamos ovat lähelläsi ja voit kokea ne hotellihuoneen mukavuuksista nauttien.

 

KEMI LUMILINNA
Lumilinnan Hotellissa on erikokoisia huoneita, joissa voi yöpyä yksin, kaksin tai suuremmallakin ryhmällä. Lumi Hotellin huoneet on tehty kokonaan lumesta. Raikas, keskimäärin - 5°C asteinen hengitysilma takaa makeat unet sängyssä, jossa yöpyjää pitää lämpimänä muhkea makuupussi. Lumi Hotellissa yöpyminen tarjoaa ikimuistoisen unielämyksen. Lumilinnan hotellissa yöpymiseen sisältyy lämpimässä Linna Tuvassa nautittava aamiainen. Aamiaisen jälkeen yöpyjille tarjoutuu mahdollisuus aamusaunaan läheisessä hotellissa.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA