SAARISLEKÄ 

Tässä muutamia esimerkkejä elämyksellisistä talviohjelmista joita voitte liittää ryhmämatkaanne.

Mainitut aktiviteetit ovat varattavissa ainoastaan ryhmille.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

SAFARI ILLAN HÄMÄRÄSSÄ
Tänä iltana ajetaan kelkoilla läpi lumisten metsien ja yli puuttomien tuntureiden. Hyvällä onnella, jos taivas on pilvetön, kuu, tähdet ja jopa revontulet valaisevat tietä. Retken aikana pysähdytään nauttimaan avotulilla keitetyt nokipannukahvit ja pientä purtavaa. Kesto: 3 tuntia.


KAIRASAFARI MOOTTORIKELKOILLA
Sinulle, joka haluat nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja luonnosta. Kelkkareittimme kulkee yli jylhien vaarojen ja läpi kapeiden kurujen kohti lepopaikkaa, jossa nautimme lappilaistyylisen lounaan. Virkistävän tauon jälkeen reittimme jatkuu läpi metsien. Vaihteleva maasto ja erilaiset sääolosuhteet antavat tilaisuuden kokea moottorikelkkailun helppouden ja vaativuuden. Päivän aikana mahdollisuus kokeilla myös pilkkimistä. Kesto: 6 tuntia.

PILKKISAFARI
Matkaamme vaihtelevassa maastossa kohti Saariselän pohjoispuolella sijaitsevaa järveä. Kairaa reikä jäähän ja pääset kokeilemaan kalaonneasi! Saaliiksi saatat saada vaikkapa Lapin kirkkaiden vesien nieriän. Nuotion äärellä nautitaan pientä purtavaa, tai isompaakin, mikäli kalansaalis on hyvä! Kesto: 4 tuntia.

HUSKYFARMILLE
Suuntaamme moottorikelkoilla Saariselän eteläpuolella sijaitsevalle huskyfarmille. Siellä tutustumme husky – koiriin ja käymme ajamassa valjakoilla noin puolen tunnin mittaisen huskysafarin. Tämän jälkeen nautimme kahvit farmilla ja kuulemme enemmän koirien elämästä. Kahvien jälkeen matkamme jatkuu takaisin Saariselälle.
Ajomatkaa kelkoilla tulee päivän mittaan noin 30 – 35 kilometriä. Kesto: 4 tuntia.

POROFARMILLE
Reittimme kulkee läpi jäisten vesistöjen ja lumisten metsien kohti Porofarmia. Tulilla kuulemme poroisännän tarinoita tästä Lapin vanhimmasta elinkeinosta ja tilan päivittäisistä askareista, voit myös antaa taidonnäytteesi poroajossa! Kahvitauon jälkeen palaamme takaisin monta kokemusta rikkaampana. Kesto: 3 tuntia.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA