ROVANIEMI TALVI

Tässä muutamia esimerkkejä elämyksellisistä talviohjelmista joita voitte liittää ryhmämatkaanne.

Mainitut aktiviteetit ovat varattavissa ainoastaan ryhmille.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 

MOOTTORIKELKKAILLEN LUONNOSSA
Kelkkareittimme kulkee yli jylhien vaarojen ja läpi kapeiden kurujen kohti lepopaikkaa, jossa jokainen voi kokeilla pilkkimistä ja lumikenkäilyä. Reittimme jatkuu läpi metsien - metsikön suojassa saatamme kohdata porotokan kaivamassa jäkälää jopa metrisen hangen alta. Tarkkaavainen kulkija näkee luonnossa merkkejä monista metsän eläimistä. Pakkanen ja tuisku tai lämmin aurinko ja kimaltelevat hanget luovat mahdollisuuden tutustua Lapin nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin. Vaihteleva maasto ja erilaiset sääolosuhteet tarjoavat tilaisuuden kokea moottorikelkkailun helppouden ja vaativuuden. Lumi- ja sääolosuhteet huomioiden useita eri reittivaihtoehtoja. Safarin aikana nautimme lappilaistyylisen lounaan.

 
MOOTTORIKELKALLA HUSKY TILALLE
Kelkkasafari vie meidät Huskykoiratilalle, missä koirien iloinen ja äänekäs tervehdys toivottaa meidät tervetulleeksi. Saamme tilaisuuden kokea vauhdin hurmaa lyhyellä koiravaljakkoajelulla. Kuumia juomia on tarjolla nuotion äärellä ennen paluuta kaupunkiin. 


PILKKI SAFARI
Kelkat suunnataan kohti kaunista Ounasjokea. Nousemme ylös vaaralle, josta aukeaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Jatkamme reittiä läpi valkoisen lumen peittämän vaihtelevan maaston ja saavumme pienelle erämaalammelle. Perinteisellä tyylillä pilkkien narraamme kaloja ja mahdollinen saalis valmistetaan avotulilla. Nuotiohetken jälkeen palaamme kaupunkiin.

 
KELKALLA PAJAKYLÄÄN JA POROFARMILLE
Safari talolla vaatteiden vaihto ja turvallisuus -opastus. Retki alkaa Ounasjoelta, kelkat suunnataan Porotilalle missä pääsemme tutustumaan Porotilan elämään ja kokeilemme poroajelua, muistoksi saat ikioman poroajokortin. Porotilan jälkeen matka jatkuu kohti Joulupukin pajakylää missä tapaamme itse Joulupukin, jolle voit esittää lahjatoivomuksesi. Tutustuminen pajakylään ja lounas jonka jälkeen takaisin kaupunkiin. Retken hintaan sisältyy Napapiirin ylitystodistus ja lounas. Kesto noin 5t.

 
KELKKAILUA ILLAN HÄMÄRTYESSÄ
Kelkkailu illan hämärtyessä läpi lumisten maisemien on mieleenpainuva elämys. Tähtitaivaan alla matka jatkuu kohti tulistelupaikkaa, missä keitämme aidot nokipannukahvit ja nautimme retkieväät. Pakkasiltana saatamme nähdä jopa revontulten väriloiston.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA