HUSKYT

Tässä muutamia esimerkkejä elämyksellisistä talviohjelmista joita voitte liittää ryhmämatkaanne.

Mainitut aktiviteetit ovat varattavissa ainoastaan ryhmille.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 


HUSKYTILA VIERAILU
Vieraile Huskytilalla, näiden upeiden, arktisten koirien kotona. Pääset kurkistamaan rekikoirien maailmaan ja kuulet ammattilaisten kertomana asiaa näistä vauhtiveikoista, niiden elämästä, koulutuksesta ja pitkän matkan kilpailuista. Vierailun kruunaa ajelu huskyvaljakolla. Kesto noin 2,5 h sis. autokuljetuksen Rovaniemen keskustasta sekä safari varusteet.


HUSKY AJELU
Hurmaannu huskeista ja jätä arjen huolet ja murheet kyydistä. Vietä parituntinen lumisessa talvimaisemassa kunnon koiravaljakkoretkellä. Parasta hoitoa stressin poistoon!
Innokkaiden vetokoirien valjakon ajaminen vaatii keskittymistä, joten tauot ovat paikallaan, valjakot parkkiin ja tulistelemaan "metsä-baarissa" on tarjolla kuumaa mehua. Ja matka jatkuu läpi lumen ja jään. Huskytilalla on mukava ja lämmin kelokota jossa juodaan vielä kahvit lettujen kanssa ennen poislähtöä. Kesto noin 3,5 h sis. autokuljetuksen Rovaniemen keskustasta sekä safari varusteet.


PIDEMPI HUSKY AJELU
Hurahda tähän! Seikkailuun metsä- ja vaaramaisemissa, välillä vähän tuulisella järven jäällä, reen jalaksilla liukuen, huskien vetämänä. Tässä alkaa olla jo eräretken tuntua.
Valjakot parkkiin ja tulistelemaan istuskellaan taljoilla, paistellaan makkaraa ja puhutaan tietysti koirista. Retki sopii myös lapsille jotka eivät säiky ulkoilmaa. Kolmen tunnin koiravaljakkoretken jälkeen käymme vielä Husky tilalla lettukahveilla ja moikkaamassa koiria. Kesto noin 4,5 h sis autokuljetuksen Rovaniemen keskustasta sekä safari varusteet.


PÄIVÄ HUSKYJEN KANSSA
Saat safarille käyttöösi oman valjakon. Jos epäilet jaksatko ajaa itse koko reissua, voit jakaa valjakon ystäväsi kanssa ja vaihdella ajovuoroja, näin kyydissä olija voi keskittyä ottamaan valokuvia. Tauolla on tilaisuus levähtää ja lämmitellä tulilla. Ensin annetaan välipalaa koirille ja sitten maistuvan retkilounaan lomassa oppaamme kertoilee teille näistä upeista arktisista vetokoirista. Voit vielä kysellä viimehetken vinkit paluumatkan ajoa varten. Sopii aikuisille ja isommille lapsille, jotka matkaavat vanhempiensa reen kyydissä. Safarilla ollaan metsässä ja ulkona useita tunteja eikä saatavilla ole lämpimiä sisätiloja, joten emme suosittele tätä vaihtoehtoa pienille lapsille. Kesto noin 7 h sis. autokuljetuksen Rovaniemen keskustasta sekä safari varusteet ja lounaan.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA